Soft HoReCaECR DISTRIBUTION SRL detine parteneriat cu cei mai importanti producatori si distribuitori de software din Timisoara.

Specializata in comercializarea echipamentelor si dispozitivelor indispensabile centrelor comerciale si nu numai, firma ECR Distribution din Timisoara va pune la dispozitie si o serie de solutii POS, special create pentru domeniul Horeca. Sistemul pentru restaurante se evidentiaza prin modul usor si rapid de instalare, precum si prin functionarea simpla si eficienta.

Solutia POS pe care o propune firma ECR Distribution clientilor sai include o serie de dispozitive, precum: imprimanta pentru realizarea comenzilor sau a notelor de plata, afisajul pentru clienti, WiFi, soft-ul de vanzare, precum si ecranul touchscreen.

Mai multe detalii


Informatii produs


In domeniul HoReCa , SC ECR DISTRIBUTION SRL, va recomanda cu incredere cele mai populare solutiii softare / programe de gestiune comercializate atat in Timisoara cat si la nivel national. Acestea sunt:

- FOR-IT FORMS RESTAURANT 

- AB-SOFT

- GBUSINESS POS RESTAURANT

- TOUCH LOGIC

- RKIEPPER

- NESSUS

- WINMENTOR

- PUB LINE

- XECUTIVE

- D-SOFT


INFORMATII UTILE
Vremea in Timisoara

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): Failed to enable crypto

Filename: includes/footer.php

Line Number: 26

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://www.portal-info.ro/content/vremea/Timisoara): failed to open stream: operation failed

Filename: includes/footer.php

Line Number: 26

SOCIAL MEDIA & PARTENERI
facebook partener kilo

© ECR Distribution ...