Datalogic QuickScan QW2120Imagerul liniar Quickscan Lite QW2120 este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si truncate ce sunt comune in cateva locuri din lume. Acest cititor este perfect pentru retail , industria fabricilor, procesarea documentelor si pentru mediile de banca / financiare.

Mai multe detalii


Informatii produs


Imagerul Datalogic QW2120 este mic, usor si designul sau ergonomic il face comfortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritate codurilor 1D si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Aditional, linia de scanare este mai subtire si mai luminoasa, permitand utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

Imagerul QW2120 prezinta tehnologia "Green Spot" certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe cod. Cand readerul este in Modulul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul pentru o citire rapida si intuituva.

Pentru imagerul QW2120 a fost special conceput un stand usor, ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite.INFORMATII UTILE
Vremea in Timisoara

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(): Failed to enable crypto

Filename: includes/footer.php

Line Number: 26

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://www.portal-info.ro/content/vremea/Timisoara): failed to open stream: operation failed

Filename: includes/footer.php

Line Number: 26

SOCIAL MEDIA & PARTENERI
facebook partener kilo

© ECR Distribution ...