Incotex Succes MAparat de marcat fiscal cu jurnal electronic, portabil si stationar. Acest model se va putea adapta la cerintele noi legislatii referitoare la casele de marcat legate la serverul ANAF.

Incotex Succes M este o casa de marcat fiscala cu jurnal electronic, stationara, ideala pentru intreprinzatorii mici si mijlocii, usor de adus in conformitate cu noua legislatie din domeniul fiscal. Conform legislatiei publicate in Monitorul Oficial, casele de marcat electronice fiscale, vor fi conectate in permanenta la un server ANAF.

Mai multe detalii


Informatii produs


FUNCTIONALITATE

Casa de marcat stationara, destinata activitatilor de prestari servicii si comert, avand posibilitatea de conectare intr-o retea de calculatoare in regim off-line si/sau imprimanta fiscala, prin interfetele disponibile – USB, serial RS232, ETH sau chiar Bluetooth.

Datorita acumulatorului intern tip Li cu autonomie ridicata de functionare, poate activa in regim portabil (fara a fi conectata la reteaua electrica).

 

DESIGN

Casa de marcat Succes M, este diponibila in mai multe variante de culori, astfel incat integrarea ei in zona dumneavoastra de lucru sa fie cat mai prietenoasa.

CASA DE NARCAT SUCCES M POATE FI ADUSA LA PARAMETRI CERUTI DE NOUA LEGISLATIE IN DOMENIUL FISCAL. Dupa publicarea normelor tehnice in Monitorul Oficial vom sti si care sunt costurile aferente acestei operatiuni.


© ECR Distribution ...